AJANKOHTAISTA:

22.02.2024

Kesäkausi lähestyy!

Nyt myydään pois syksyn ja talven paistit ja patalihat ja valmistaudutaan uuden liha- ja makkaraerän siivittämänä kesään! Grillilihoja, makkaraa, pihvejä! 

Kesä - olet tervetullut!

Haaveissani on kesän ajaksi laittaa taas kalenteriin puoripäiviä. Tällöin olet tervetullut puoriin aukioloaikoijen puitteissa. Lisäksi tietenkin puori avoinna erikseen sovittaessa!


25.01.2024

Uusi lihaerä

Uusi lihaerä on saapunut Puorille! Muutaman viikon kuluessa verkkokauppa päivittyy uusilla tuotteilla. Uutuutena lihakaupassa on valmiiksi kalvotettu, mureutettu ja pihveiksi leikattu naudan ulkofilee.

Kevään kuluessa myyntiin palaa Jaskaran grillimakkara, eli tuttavallisemmin Jaskaran Tyrnä! Makkaran lisäksi olemme vieneet palviin paisteja, jotka niin ikään ilmaantuvat tilamyymälään ja verkkokauppaan kevään kuluessa.

Tervetuloa suomalaisen lihan kauppaan - tähän ihav viäreen!04.05.2023

Lahjakortit

Saitko lahjaksi lahjakortin lihapuorille? Huomaathan tsekata lahjakorttisi viimeisen voimassaoloajan! Kirjanpitomme mukaan lahjakortteja vanhenee kevään aikana.

Lahjakortin voi käyttää myös verkkokaupassa laittamalla lahjakortin numeron alennuskenttään!

Tervetuloa ostoksille :)27.03.2023

Kevään ensimmäinen tilamyyntipäivä!

Lauantaina 1.4.2023 pidämme kevään ensimmäisen tilamyyntipäivän. Lihapuorin tilamyymälä on lauantaina avoinna klo 10-14. Verkkokaupassa jo nyt myynnissä pääsiäisen karitsanlihat ja tilamyyntipäivänä voit myös hakea lihat.

TERVETULOA SUOMALAISEN LIHAN KAUPPAAN :)


14.03.2023

Pääsiäinen lähestyy!

Karitsaa saa pian lihapuorilta! Liha saapuu puorille viikolla 12-13.

Tilamyymälämme palvelee edelleen erikseen sovittaessa ja pop-up -tyylisesti ajoittain. Näistä tiedotamme nettisivuillamme sekä somessa!


01.01.2023

Hellurei ja tervetuloa uusi vuosi!

Asiakkaamme ovat löytäneet lihapuorin verkkokaupan ja sen suosion kasvaessa siirrymme myymään tuotteemme pääosin sitä kautta.

Tilamyymälämme palvelee edelleen erikseen sovittaessa ja pop-up -tyylisesti ajoittain.