Toimitusehdot

ToimitusehdotVoimassa 16.02.2022 alkaen

Verkkokauppa

Jaskaran tila (3257532-7), myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tehdessäsi verkkokaupasta tilauksen, sitoudut noutamaan ostoksesi Lihapuorilta sovittuna ajankohtana.

Pidätämme oikeuden verkkokaupan hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat saattavat poiketa myymälän hinnoista, eikä kaikkia myymälän tuotteita välttämättä saa verkkokaupan kautta.

Tilaaminen

Ostokset tehdään verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin saapuminen vahvistaa tilauksen. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen käsittelyyn tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita.

Tilaamalla verkkokaupastamme sinun oletetaan tutustuneen ja sitoutuneen tällöin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Käytössäsi on suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja voit maksaa myös Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla, sekä Visa Electron ja Debit-korteilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Toimitustapavaihtoehdot ovat: Nouto Jaskaran Lihapuorilta. Emme toimita tuotteita, ellei toisin sovita.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Palautus- tai peruuttamisoikeutta ei ole elintarvikkeiden tai muiden nopeasti pilaantuvien tai vanhentuvien tuotteiden osalta. Näin ollen, et voi esimerkiksi palauttaa ostamaasi ruokaa peruuttamisoikeuteen vedoten.

Noutamaton tilaus

Jos et ole noutamassa ostoksia sovittuna ajankohtana eikä Lihapuorilta sinua tavoiteta kolmesta yhteydenottoyrityksestä huolimatta, toimitetaan tilaus takaisin myymälään eikä sitä enää yritetä toimittaa asiakkaalle.

Olethan yhteydessä myymälään (p.050-355 3303), mikäli et pääse noutamaan ostoksia sovittuna ajankohtana.

Reklamaatiot

Pyydämme sinua tekemään mahdolliset tilauksiin liittyvät reklamaatiot Jaskaran tilalle sähköpostitse jaskarantila@gmail.com välittömästi tarkastettuasi ostoksen.