Tunne tuottajasi.

Jaskaran tilan päätuotantosuunta on maidontuotanto, mutta harrastuksenaan Laura on ryhtynyt myymään myös naudan- ja lampaanlihaa. Kaikki naudan- ja karitsanliha tulee omalta tilaltamme. Teurastus tehdään Vammalassa Liha Hietasella ja lihat pakataan Pirkanmaan lihapalvelussa.

Makkarat, nakit, palvit ja säilykkeet valmistaa Palviportti.


Tietoa meistä.

Me, Jaskaran tilan yrittäjäpari Laura ja Eero Jaskara, olemme olleet päävastuussa tilan touhuista vuodesta 2014. Olemme kehittäneet tilaamme määrätietoisesti koko ajan ja innokkaina opimme uutta ja kehitämme tilaamme jatkuvasti.


Lihamyynnin aloitimme suoraan tilalta marraskuussa, vuonna 2020. Tilalta myydään suoraan kuluttajille naudanlihaa, lampaanlihaa, ternimaitoa ja lampaanvillaa eri muodoissa. Jaskaran lihapuori sai alkunsa Lauran harrastuneisuudesta ja kysyntää onkin ollut mukavasti!

Jaskaran lihapuori on avoinna lauantaisin klo 12-14, jollei toisin mainita. Verkkokauppa on avattu helmikuussa 2022.