Naudan spider steak - 35€/KG

UUTUUS!

Naudan spider steak on vähän harvinaisempi leikkuu, mutta helppo valmistaa.

Spider steak saa nimensä sen ulkonäöstä, joka muistuttaa hämähäkin verkkoa. Tämä ohut pihvi löytyy naudan lantioluun sisäpuolelta.

Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistamista. Kuivaa lihan pinta talouspaperilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Voit valmistaa tämän joko grillissä tai pannulla, mutta kuumassa se on paistettava. Paista öljyssä (tai öljy-voi-seoksessa). Paista 2 -2,5 min/ puoli, jotta pihvi jää mediumiksi, eikä pääse kuivumaan. Pihvi on ohut, joten ole tarkkana! Paistamisen jälkeen jätä liha vetäytymään folioon käärittynä 5-10 minuutiksi.

Nauti!


Valitse variaatio:

Alkaen 5,25 €